מזרונים
יודעי דבר מדווחים, כי אנו מבלים בחדר השינה, על גבי מזרונים, כשני שליש מהחיים. תחשבו על זה רגע ברצינות – מדובר אודות המון זמן, לכל דעה ועניין. יש מי שיתמזל מזלו, והוא יכול לישון אף על חצץ באין מפרע, תוך שנייה הוא עוצם את עיניו ונופל לתרדמת עמוקה מאוד. אבל מרבית בני האדם ממש לא ככה. הם מתנדנדים על גבי המזרון אנה ואנה, ועד שהם כבר בחסדי האל מצליחים להירדם, הם מתעוררים כמה פעמים במשך שנת הלילה. מחקרים רבים שנעשו בתחום, מצאו כי יש קשר לאיכות של המזרונים אל מול האיכות של שנת הלילה. לפיכך, ככל שתשקיעו בבחירה של מזרון איכותי יותר, כפועל יוצא תצליחו לשפר את איכות השינה שלכם לאין שיעור. אנו ממש ממליצים לכם להתחיל לקרוא בשקיקה את המאמר הזה, למן ראשיתו ועד לסופו, כי אנו משוכנעים שתלמדו ממנו דברים חדשים לחלוטין.
מה המשמעות של מזרונים במידת קושי בינונית?
נתחיל את הדיון שלנו אודות מזרונים במידת קושי בינונית. המזרונים הללו מצוינים עבור בני האדם שהם בעלי נטייה גורפת לישון בתנוחות שעל הגב, כמו גם בתנוחות שעל הצד, וזאת משום שמזרונים אלו מספקים את התחושה של מעטפה, ובמקביל לכך הם אף מספקים רמת תמיכה לנקודות של לחץ ולגב ברמה עילאית. במידה ואתם מרבים להחליף תנוחות במשך שעות השינה שלכם, כי אז מזרון שכזה יתאים לכם כמו כפפה ליד.
מי קהל היעד של מזרונים רכים?
קהל היעד של מזרונים רכים הוא בני אדם קלילים, שמעדיפים לישון בתנוחה של על הצד. המזרונים הרכים מתהדרים במקסימום של נתינה מן מפלסי המיטה, והם בעלי הנטייה להסב לגוף שלכם לחוש ולשקוע יותר עטופים באמצעות המזרונים. מזרון רך לא מומלץ בשביל בני אדם שמנים למדי, אלה שישנים על הגב או גבוהים.
ולמי בדיוק מתאימים מזרונים קשיחים?
מזרונים קשיחים יכולים מאוד לתמוך, תוך כדי כך שהם יגרמו לכם את ההרגשה שכביכול הנכם ישנים על גבי המיטה, ולא תשקעו במזרונים. המזרונים הקשיחים הם מעולים בשביל אנשים שנוטים לישון על הבטן שלהם, או עבור בריות כבדי משקל.